Υγιειονομικό Πρωτόκολλο Μαθημάτων

By 5 Οκτωβρίου, 2021Ανακοινώσεις

Λόγω του ότι βρισκόμαστε ακόμα σε περίοδο πανδημίας, για την ασφάλεια όλων μας και βάση του ΦΕΚ 4406/Β/24-9-2021  θα πρέπει στο πρώτο μας μάθημα

Να φέρετε σε έντυπη μορφή το απαιτούμενο πιστοποιητικό ή βεβαίωση που να αποδεικνύει  ότι  έχετε ολοκληρώσει πριν τις  23/9 τον εμβολιασμό για κορωνοϊό COVID-19, ή να  έχετε κάνει την μία (1) δόση εμβολίου λόγω νόσησής σας από COVID-19.

ΕΞΑΙΡΕΣΗ

Σε περίπτωση που έχετε νοσήσει από κορωνοϊό COVID-19 πριν τις 18/9 και δεν έχουν περάσει  6 μήνες από  τότε που νοσήσατε, δεν χρειάζεται βεβαίωση εμβολιασμού ,θα πρέπει μόνο να προσκομίστε επίσημο στοιχείο που θα αποδεικνύει την ημερομηνία νοσησης.

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗΣ

Θα πρέπει να μας προσκομίζετε  εργαστηριακό έλεγχο για κορωνοϊό COVID-19 με τη μέθοδο PCR, ή rapid test το οποίο θα γίνεται κάθε Παρασκευή και με το οποίο θα έχετε διαγνωσθεί αρνητικοί.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΦΟΡΑΜΕ ΜΑΣΚΕΣ(για καλύτερη προστασία επιλέξτε FFP2 ή χειρουργική μάσκα) και  το υγειονομικό πρωτόκολλο απαγορεύει  ποτά η τρόφιμα μέσα στην αίθουσα.